Home / sq / Larës goje antiseptik Listerine, nenexhik i ftohtë 33,8 oz (Paketë me 2)

Larës goje antiseptik Listerine, nenexhik i ftohtë 33,8 oz (Paketë me 2)

Listerine Antiseptik Louthwash Cool Mint 33 8 Oz Paketë me 2

Check Price

Mbroni gojën tuaj nga mikrobet dhe merrni frymë të freskët me Listerine Cool Mint Antiseptic Mouthwash. Ai vret 99.9% të mikrobeve që shkaktojnë erën e keqe të gojës, pllakëza dhe gingivit, për një gojë më të freskët dhe më të pastër sesa larja vetëm. I pranuar nga Shoqata Amerikane e Stomatologjisë, ky shpëlarës goje që vret mikrobet është treguar klinikisht se zvogëlon pllakën 52 për qind më shumë dhe redukton gingivitin 21 për qind më shumë sesa larja dhe pastrimi i dhëmbëve me fill vetëm. Shtimi i një shpëlarjeje 30 sekondash në rutinat tuaja të mëngjesit dhe të mbrëmjes është gjithçka që duhet për të marrë mbrojtje 24-orëshe nga mikrobet dhe për të arritur rezultate maksimale. Pastrimi i gojës Listerine Cool Mint Antiseptik e lë gojën tuaj të pastër intensivisht.

- Shishja 1 litërshe me Listerine Cool Mint Antiseptic Louthwash vret 99.9% të mikrobeve që shkaktojnë erën e keqe të gojës, pllakëza dhe gingivit për një gojë më të freskët dhe më të pastër sesa larja vetëm
- Një gargarë që vret mikrobet klinikisht është treguar se zvogëlon pllakën më shumë sesa larja dhe pastrimi me fill vetëm deri në 52 për qind më shumë dhe zvogëlon gingivitin me 21 për qind më shumë, të gjitha duke ju dhënë frymë të freskët dhe mbrojtje nga mikrobet
- Si një shpëlarës goje antiseptik i pranuar nga ADA, Listerine Cool Mint Antiseptic Mouthwash bën më shumë sesa krijon frymëmarrje të freskët duke ofruar mbrojtje 24-orëshe nga mikrobet. me përdorim dy herë në ditë, më shumë se larja vetëm
- Me përafërsisht një muaj furnizim, arrini rezultate maksimale nga kjo gargarë me frymëmarrje të freskët duke shpëlarë gojën për 30 sekonda dy herë në ditë, si në mëngjes ashtu edhe në mbrëmje, dhe përjetoni një ndjenjë freskuese dhe të pastër
- Nga Dentisti numër 1 rekomandoi markën e gargarëve pa recetë, kjo gargarë përmban një aromë nenexhiku që funksionon për ta lënë gojën tuaj të pastër dhe të freskët.

Check Price

Rating:

Send Message


Agree Privacy Policy *